MEGOSZTÁS

 

Verseny neve: Dunai Regő Emlékverseny – Magyar Tenisz Szövetség – Gyerek Tenisz Nap

Szeretettel várunk minden 2008 vagy azután született teniszjátékost piros pályás versenyünkre. 11 méteres pálya, 25 % -os piros labda.

Időpont: 2019 február 23. 09.15 – 13.45
Helyszín: BOK Csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Nevezés: kizárólag a lenti űrlap kitöltésével, visszaigazolás emailen 24 órán belül.

Versenyszámok: 

  • Piros pályás verseny három kategóriában.
    • 1. 2008-ban született vagy annál fiatalabb játékosok versenye, akik még sosem indultak MTSZ Play & Stay versenyen.
    • 2. 2008-ban született vagy annál fiatalabb játékosok versenye, akik már indultak MTSZ Play & Stay versenyen, de még sosem szereztek érmet.
    • 3. 2008-ban született vagy annál fiatalabb játékosok versenye, akik rendelkeznek MTSZ Play & Stay versenyen szerzett éremmel. (I-III. helyezést értek el.)

A verseny célja: Megemlékezni Dunai Regő volt korosztályos teniszezőről, akit tragikusan fiatalon és hirtelen veszített el a magyar tenisztársadalom 2017 végén. Ennek jegyében célunk egy barátságos hangulatú verseny lebonyolítása, ahol a játék öröméért, szépségéért töltik együtt az időt a játékosok.
Fontos!: Minden korosztály piros pályán versenyez, piros labdával! Ezen a versenyen a narancs és zöld korosztály számára a megszokottól eltérően a játékosság, pontos labdahelyezés, ütőkezelés, taktikai képességek kerülnek előtérbe.

Nevezési/részvételi díj: ingyenes, a Magyar Tenisz Szövetség jóvoltából

A rendező neve: a Magyar Tenisz Szövetség megbízásából a teniszport.hu

További információ: gyerektenisznap@gmail.com

Nevezési határidő: 2019. február 21. 21.00 Érkezési sorrendben fogadjuk el az első 75 nevezést. Az első 75 nevezést követően a jelentkezőket időrendi sorrendben várólistára tesszük! Visszalépés esetén a várólistán következő játékost telefonon értesítjük. (Max. 2 kísérlet.)

Lemondási határidő: KÉRÜNK minden nevezőt, hogy amennyiben nem tud eljönni, azonnal értesítsen minket a fenti  email címen.

A pályák száma: 5 db piros pálya, kemény borítás
Lebonyolítás: Körmérkőzéses rendszerben! Mindenki 7 pontig tartó tie-breaket játszik, 6:6-nál döntő pont!!
Díjazás: I. hely kupa, I-III. helyezetteknek érem, nem dobogósoknak emlékérem, továbbá minden indulónak póló, és 2 db ingyenes belépőjegy a délutáni WTA mérkőzésekre.

A verseny a Gyerek Tenisz Nap elnevezésű rendezvény része, és több más program is kapcsolódik hozzá. További részletek az alábbi linken:

http://teniszport.hu/2019/02/11/gyerek-tenisz-nap-dunai-rego-emlekverseny/

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

PROFIL

piros labdás verseny

  • Teniszverseny